dissabte, 1 de març de 2014

PASTIS DE XOCOLATA I AMETLLES / PASTEL DE CHOCOLATE Y ALMENDRAS









INGREDIENTS / INGREDIENTES

4 ous
160 g de farina d'ametlles
60 g de farina
180 g de sucre
60 g de cacao en pols
150 g de mantega
1sobre de llevat
Melmelada de cirera


----------------------------------------


4 huevos
160 g de harina de almendra
60 g de harina
180 g de azucar
150 g de mantequilla
1sobre de levadura
Mermelada de cereza

Per fer el ganache de xocolata / para el ganache de chocolate


150 g de xocolata de cobertura
125 g de nata
50 g de mantega

-----------------------------------

150 g de chocolate de cobertura
125 g de nata
50 g de mantequilla


PREPARACIÓ / PREPARACIÓN


Per fer el pa de pessic:
Batre els ous amb le sucre.
Fondre la mantega i afegir-la als ous, incorporar el cacao i batre un altre cop.
Afegir la farina d'ametlles i la farina de blat amb el llevat, remenar fins que quedi tot ben integrad.
Preparar un motlle de 22 cm i coure al forn a 175º
Obrir las porcions de pastís i pintar-les amb melmelada de cirera

---------------------------

Para hacer el bizcocho:

Batir los huevos con el azucar.
Fundir la mantequilla i añadirla a los huevos y batir.
Incorporar el cacao y volver a batir.
Añadir la harina de almendra, la harina y la levadura poco a poco y mezclar.
Engrasar un molde de 22 cm y cocer al horno a 175º
Rellenar con mermelada de cereza.

 Ganache

Fondre la xocolata el bany maria 
Fer bullir la nata i afegir-la de mica en mica a la xocolata.
Finalment afegir la mantega i remenar energicament.
Deixar refredar a temperatura ambient unes hores o d'un dia per l'altre, després passar-la per la batedora amb l'accesori pala, per 
obtenir una crema més suau.
Posar-la en una mànega pastissera i guarnir.

_________________________________


Fundir el chocolate al baño maría.
Hervir la nata y añadirla poco a poca al chocolate.
Por ultimo añadir la mantequilla y batir energicamente.
Dejar enfriar a temperatura ambiente unas horas o de un día para 
otro, después pasarla por la batidora con el accesorio pala, para obtener una crema mas suave.
Ponerla en una manga pastelera y decorar.


Maridatge / Maridaje CUVEÉ D. S de Freixenet.





5 comentaris:

  1. Un postre exquisito y una presentación magnifica.Besosss

    ResponElimina
  2. Quin pastís més bo i elegant! Una magnífica entrada! Petons!

    ResponElimina
  3. A més de ser un pastís deliciós, la presentació és perfecta, unes postres de 10. I amb el cava ja queda arrodonit del tot. Bon diumenge. Petons.

    ResponElimina
  4. M'encanta la presentació. Semblen cúpoles de catedral russa :D !!

    ResponElimina
  5. Ufffff!!! Qui pogués tastar-lo!!! Una autèntica delícia! I amb una presentació de luxe!!!
    Petons

    ResponElimina