dimarts, 4 de març de 2014

PASTES DE FULL AMB FRUITA



INGREDIENTS


1lamina de pasta de full
250 g de maduixes
1plàtan
250 g de nata
1cullerada de vainilla
Sucre
50 g d'aigua
50 g de sucre

PREPARACIÓ


Tallar rectangles de pasta de full, amb un ganivet marcar un marc 
de 1cm tot el voltant, punxar la resta per evitar que s'infli.
Coure a 200º fins que agafi color.
Muntar la nata amb la vainilla i la quantitat de sucre desitjada
Amb els 50 g d'aigua i els 50 g de sucre fer un caramel sense color.
Tallar les fruites a rodanxes y pintar-les amb el caramel.
Amb l'ajuda d'una màniga pastissera posar la nata sobre la pasta de full i guarnir amb la fruita,

4 comentaris:

  1. I tens unes postres delicioses fetes en un pim pam. Com m'agrada! Petons.

    ResponElimina
  2. Aquestes postres de full i fruita sempre funcionen, agraden a tothom! M'agrada molt, la presentació de la foto, Chus. El fons vermell hi fa alegria!

    ResponElimina
  3. A casa tenim debilitat per aquestes postres!
    Petons

    ResponElimina