dimecres, 6 de juny de 2012

AMANIDA DE VEDELLA


INGREDIENTS PER 2 PERSONES

250 gr de carn de vedella tallada ben fina
1 ceba
12 tomàquets cherry
 rucula
unes fulles variades 
100 gr de formatge de cabra
sal
oli d'oliva
vinagre balsàmic

PREPARACIÓ

Escalfar una planxa fins que fumegi. coure la carn amb unes gotes d'oli 1 minut. Donar-li la volta i coure un altre minut. Posar en un plat.
Baixar el foc. Tallar la ceba a rodanxes, pintar-les amb oli i posar-les a la planxa fins que es dorin.
Reservar
Finalment coure els tomàquets cherry fins que la pell comenci a obrir-se.
Tallar la carn a tires. Muntar els plats, repartir la rucula i les fulles , posar els tomàquets, les tires de carn i la ceba. Acabar amb el formatge esmicolat .
Amanir amb sal, pebre, oli i vinagre balsàmic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada