dimarts, 5 de juny de 2012

PATATES XIPS


La primavera te equets canvis de tems, dissabte ens ofegàvem de calor, diumenge va fer una gran tempesta i avui un dia de sol però mes fresquet.
Tenim el privilegi de difrutar d'aquet paisatge des de casa, ens llevem al mati i el primer que veiem es un camp de vinyes i al fons les muntanyes de Montserrat.
Aquesta primavera ha plogut força i el camps estan molt verds.
Tot plegat convidava a seure una estona fora i contemplat el paisatge.
Prenem un aperitiu?


INGREDIENTS
patates
oli d'oliva
sal

PREPARACIÓ

Per fer aquestes patates, ideals per un aperitiu, es indispensable una maquina de tallar fiambres, dons l'unic secret es que siguin molt fines.
Escalfem una bona quantitat d'oli d'oliva,i fregim les patates tallades ben fines.
Quan estiguin roses les treiem i les deixem escorre sobre un paper absorbent, les salem i ja estan llestes.
Bones, naturals i sense conservants. Ah i barates!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada