dimecres, 27 de juny de 2012

CREMA DE TOMÀQUET


Vaig comprar la revista Lectures Cocina i vaig trobar unes receptes , que no se si el que mes amb va agradar va ser la foto o la recepte, però en tot cas aquí en teniu una d'elles.

INGREDIENTS

2 kg de tomàquets madurs
2 porros
2 patates petites
1 litre d'aigua
2 iogurts grecs
oli d'oliva
sal
pebre
cibulet

PREPARACIÓ

Tallar el porro finet i sofregir amb una mica d'oli, 5 minuts i afegir les patates tallades fines i sofregir 5 minuts . Tirar els tomàquets tallats a trossos i prosseguir la cocció cinc minuts mes. Salpebrar, afegir l'aigua i deixar coure 20 minuts. Retirar del foc, triturar i colar, deixar refredar a la nevera.
Repartir la crema en gotets posar una cullerada de iogurt en cada got, guarnir amb cibulet picat, una mica de pebre i unes gotes d'oli.

1 comentari:

  1. m'encanten les sopes de tomaquest a l'estiu, ben fresquetes són el millor pel cos i la calor! petons

    ResponElimina