dimecres, 27 de juny de 2012

MAGRET D'ANEC


Aquesta es una de les meves receptes preferides,

INGREDIENTS

2 pits d'anec
250 gr de cireres
150 gr de melmelada de cirera
1 ceba gran
500 ml de vi negre
oli
sal 
pebre

Puré de patates
1 kg de patates
120 gr de mantega
60 ml de nata
sal

PREPARACIÓ

Pelar i tallar les patates, posar-les a bullir amb aigua i sal. Un cop cuites i escorregudes afeguir la mantega i la nata i fer el puré. Jo el faig amb la Kitchenaid.
Picar la ceba i coure-la amb poc oli i una mica de sal molt lentament, que quedi caramelitzada. Afegir el vi negre i les cireres i deixar reduir. Per ultim posar la melmelada i deixar coure  5 minuts.
Escalfar la planxa i coure el Magret amb força sal i pebre.
Servir la carn amb la salsa i el puré de patates.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada