dijous, 14 de març de 2013

LLUÇ CONFITAT



Feia tan de temps que no preparava aquest lluç, que ja no recordava que tot i ser molt  senzill esta molt bo.

Ingredients:
lluç en supremes i sense espines
oli d'oliva
tomàquet molt madur pelat

La salsa:
1 ou
oli
sal
un rajet de vinagre de gerds
1/4 d'una dent d'all
40 ml nata
Flors comestibles (pensaments)
Tomàquet cherry per decorar

Preparació:
Confitem el lluç en una cassola plena d'oli d'oliva, vigilant que l'oli no arribi mai a fregir. Retirem els lloms i els assequem perquè no hi quedi oli.
Preparem la maionesa amb l'ou, l'oli, el vinagre i la sal. Un cop feta l'aclarim amb una mica de nata (o iogurt grec). Muntem el plat cobrint el lluç amb la maionesa. Treiem les polpes del tomàquet amb un buidador de fruita i les fem srvir per decorar el plat juntament amb les flors comestibles.

1 comentari:

  1. senzill i bo.... i amb una presentació tan delicada: exit segur !!

    ResponElimina