dissabte, 16 de març de 2013

PANETS DE FRANKFURT






INGREDIENTS

500 gr de farina
10 gr de sal
20 gr de sucre
25 gr de llavat fresc
1 ou
50 gr de mantega
250 ml de llet 
aigua per pintar
llavors de sèsam

PREPARACIÓ

Aquesta recepte jo la faig amb la Kitchenaid, però també la podeu fer de la manera tradicional.
Primer es barregen tots els ingredients secs, la farina, la sal i el sucre. Es dissol el llevat amb 2 dits d'aigua  tèbia i s'afageix a la preparació juntament amb la llet l'ou i la mantega a temperatura ambient i s'amasa tot. te que quedar una mica enganxifosa però elàstica. Es tapa amb film transparent pintat amb oli, i un drap ha sobre i es deixa reposar 1 hora. Passat aquest temps es formen el panets,  es col.loquen a la safata de forn, es tapen altre cop amb el film i un drap i es deixen reposar  entre 45 minuts i 1 hora.
Pinto els panets amb aigua i tiro per sobre el sèsam i al forn.
Coure a 210 uns 15 minuts










Coure a 210 uns 15 minuts.

2 comentaris:

  1. t'han quedat genials! molt millors que els comprats! petons

    ResponElimina
  2. Molt original! La primera recpta que veig en honor aquest pa!

    ResponElimina