divendres, 1 de març del 2013

MAGDALENES GUARNIDES




INGREDIENTS

200 g de farina
200 g de sucre
170 g d'oli d'oliva suau
4 ous
la ratlladura d'una llimona i el seu suc
1 sobre de llevat
maduixes
melmelada de maduixa
150 g de mascarpone
culleradeta de vainilla
4 cullerades de sucre llustre
60 g de xocolata blanca

PREPARACIÓ

Preescalfar el forn a 250ª, al posar les magdalenes baixar la temperatura a 215ª.
Separar els rovells de les clares.Batre els rovell amb el sucre, fins que dobli el seu volum.
Afegir la ratlladura i el suc de la llimona i l'oli, remenar.
Muntar les clares a punt de neu.
Tamisar la farina amb el llevat i afegir-la a la preparació, quan estigui ben integrada incorporar les clares  a punt de neu.
Repartir en motlles.
Fornejar a 250 º durant 3 o 4 minuts, desprès baixar la temperatura a 190 i acabar de coure.
Preparar una crema amb el mascarpone, la vainilla i el sucre llustre, barrejar bé i posar-a dens d'una màniga pastissera.
Treure el paper a les magdalenes, partir-les per la mitat i pintar-les amb melmelada de maduixa.
Amb l'ajud de la màniga pastissera posar una mica de crema sobre de la melmelada i tapar am l'altre mitat  de la magdalena. Posa una mica de crema al cim de la magdalena per poder-hi enganxar mitja maduixa, que decorarem amb un fil de xocolata blanca prèviament fosa al bany maria.








1 comentari: