dimarts, 5 de març de 2013

SHORTBREAD



INGREDIENTS

130 g mantega
130 g de farina
60 g de maizena
60 g de sucre
un pessic de sal

PREPARACIÓ

Barrejar la mantega amb el sucre i la sal, afegir la maizena i la farina i amassar.
Deixar reposar la massa 30 minuts a la nevera,embolicada amb film transparent.
Posar-la en un motlle de 20 cm, marcar lleugerament les porcions amb un ganivet i coure uns 25 o 30 minuts a 170º.








2 comentaris:

  1. Sembla molt bo! És curiós, el nom... pa curt? he he he. Petons

    ResponElimina
  2. Benvolgut/da
    Som en F. Xavier Medina i la Laura Solanilla, professors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en català, en el qual t’agrairíem molt si ens poguessis facilitar-nos la teva ajuda.

    En els dos darrers anys, el nombre de blogs sobre cuina escrits en català ha augmentat significativament. Fa poc més de tres anys rondaven la cinquantena, i avui dia en tenim ja localitzats més de 375. I el nombre segueix augmentant.

    Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca.

    En aquest sentit, t’agrairem si pots fer arribar aquesta enquesta (http://dom.cat/6n6) a totes aquelles persones que coneguis, i que tinguin un bloc gastronòmic en català.

    Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix.

    Gràcies per la teva col•laboració

    Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)
    F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu)

    ResponElimina