diumenge, 23 de febrer del 2014

TRES TEXTURES DE XOCOLATA








INGREDIENTS


250 gr de xocolate negra
200 gr de xocolata amb llet
200 gr de xocolata blanc
50 gr de granet d'ametlles picades i caramelitzades
20 gr de pistaxos trossejats
300 gr de nata liquida
100 gr de pistaxos mòlts

Preparació


Treballarem sobre unes fulles de paper encerat.
Fondre la xocolata negre al bany María, fer petits cercles sobre el paper d'uns 7cm, aplanar i espolvorejar amb els pistaxos trossejats i les ametlles. Un cop fets tots els cercles, desar a la nevera.
Calentar 150ml de nata, quan estigui calenta i afegim la xocolata amb llet trossejada, remenem fins aconseguir una crema fina i posem 1 hora a la nevera, si pot ser dins d'una mániga pastisera.
Fonem al bany María 50 gr de xocolata blanca i en fomem cercles sobre el paper, una mica més petits que els negres, espolvoretgem pistaxos i ametlles i reservem en fred.
Fem una salsa amb la resta de la nata que posarem amb un cassó al foc, quan estigui calenta hi afegim primer els pistaxos mòlts i després la resta de la xocolata blanca, tot remenant fins aconseguir una crema ben fina.
Muntatge del plat: Primer posar un cercle de xocolata negra, a sobre hi posarem petites flors de la crema de xocolata que tenim dins la mániga, intercalem alguns cercles de xocolata blanca i anem fent els pisos que volguem. Per acabar posem una mica de salsa en el fons de cada plat.

2 comentaris:

  1. Això és un pecat capital! Això sí, ben enxocolatat! Petons!

    ResponElimina
  2. Deliciosa xocolata, Chus! Quina bona pensada de postres! Feia temps que no veia això de les tres textures en unes postres. Bravo!

    ResponElimina