dissabte, 1 de febrer del 2014

TARTALETES DE PASTA DE FULL

INGREDIENTS


Pasta de full
Formatge gorgonzola
Ceba caramelitzada
Tomàquet sec 
Poma
Pernil d'ànec
Cibulet

PREPARACIÓ


Tallar la base de pasta de full, marcar un contorn de un cm. amb un gabinet i pintar-lo amb ou batut.
Pelar una poma i tallar-la a lamines. Posar la poma a coure durant 3 minuts amb aigua i sucre ( 2 o 3 cullerades)
Cobrir la pasta de full amb la ceba confitada, a sobre uns talls de gorgonzola, uns trossets de tomaquet laminat i per ultim uns talls de poma. Coure al forn a 180
Guarnir amb el pernil d'ànec i el cibulet.


5 comentaris:

  1. Delicioses...a mi el pernil d'ànec em perd...i li ha de donar un toc a la tartaleta deliciós! Petons!

    ResponElimina
  2. Gràcies Mònica, realment està molt bona!
    Petons

    ResponElimina
  3. Que fàcils i quin resutat més bo!! m'agrada de la ceba i la poma!!

    ResponElimina