divendres, 14 de febrer de 2014

CARPACCIO DE BACALLÀ AMB SAMFAINA - COD AND VEGETABLE CARPACCIO



Ingredients:
1 tros de llom de bacallà dessalat
1 albergínia
1 carabassó
1 manat d'espàrrecs
2 tomàquets madurs
1 pebrot vermell
2 alls tendres
oli
sal

Preparació:
Primer de tot, posar una estona el bacallà al congelador per poder-lo tallar a làmines fines. Tallem petit l'albergínia, el carbassó, el pebrot, i els espàrrecs. Ho posem a la paella amb una mica d'oli i sal a coure. Quan ja quasi sigui cuit, hi afegim un all tendre tallat pettit.

En una altra paella posem a coure el tomàquet pelat, sense llavors, i tallat a quadrets. Quan el tomàquet agafi un color daurat, ja està llest. El reservem, i passem a muntar el plat.

Per a muntar el plat, disposem les làmines de bacallà fent una creu. Al mig hi col·loquem les verdures fent una muntanyeta i el pleguem amb les làmines de bacallà, fent un farcell. Guarnim el plat amb les verdures, el tomàquet i uns espàrrecs que hem fregit apart.

---English version:


Ingredients:
1 piece of cod, unsalted
1 aubergine
1 zuchinni
1 asparagus
2 red tomatos
1 red bell pepper
2 shalotts
oil
salt

Procedure:
First, put the cod in the freezer so we can cut it in thin sheets. Then we cut the aubergine, the zucchini, the pepper and the asparagus in small pieces. We put it in a pan with a little bit of olive oil and salt, to cook. Once it is cooked, we add the shalott in small pieces.

In another pan we cook the tomato peeled, without seeds, and cut in squares. Once the tomato is golden, it is ready. We put it aside and we can start to mount the plate. 

To mount the plate:
-we put the cod sheets making a cross. In the middle, we put the vegetables and we cover it with the cod sheets, as if it were a package. We decorate the plate with the vegeatbles, tomatos and the asparagus we fried apart. 

1 comentari: