dijous, 28 de juny del 2012

MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA


Aquesta es una altre recepte de la revista Lectures.

INGREDIENTS

250 gr de xocolata blanca
2 clares d'ou
300 ml de nata per muntar
60 gr de sucre
3 lamines de gelatina
cireres
unes fulles de menta

PREPARACIÓ

Posar la gelatina en remull amb aigua freda.
Fondre la xocolata al bany Maria amb 60 ml de nata i deixar refredar.
Escalfar 40 ml de nata, afegir-hi la gelatina ben escorreguda i remenar fins que es dissolgui. Afegir-ho a la xocolata i deixar refredar.
Muntar la nata amb el sucre, apart muntar les clares a punt de neu.
Incorporar la nata i les clares a la xocolata. Posar la mousse dins d'una màniga pastissera, deixar a la nevera unes hores. Omplir les terrines amb la mousse i servir amb una cirera i unes fulles de menta.

1 comentari:

  1. oohhh quina pinta, la presentació amb les espelmes és genial, mística! aquesta mousse segur que si la provés ja me l'acabaria! deliciosa es veu! petons

    ResponElimina