dimarts, 22 de març de 2011

PASTA FRESCA AMB CEPS - TAGLIATELLE WITH FUNGHI PORCINI

Ingredients


Espaguetis o tallarines
1 ceba
250gr de ceps
150gr de fetge d'anec
60ml d'Armagnac
60ml d'Oporto
150ml de nata
tòfona
sal
pebre

Preparació


Picar i sofregir la ceba, quan estigui i tirem el ceps tallats, passats uns 10 minuts i afegim el fetge d'ànec, ho deixem coure una mica i tirem els alcohols, i un cop s'hagin evaporat, ho passem per la batedora. Un cop tingui textura de muselina, hi posem la nata, rectifiquem de sal i pebre i ratllem una mica de tófona.
Bullim la pasta que ens agradi i la servim amb la salsa que hem preparat.
Servir-los espolvorejats amb parmesà i tòfona.

-------------English version

Ingredients:

Tagliatelle or spaghetti
1 onion
250gr funghi porcini
150gr duck liver
60ml Armagnac liquor
60ml Oporto wine
150ml heavy
1 truffle
salt
pepper

Procedure

Cut the onion in small parts and fry in a pan. Once it's brown, put the funghi porcini cut into pieces, and we leave it for 10 minutes. We add the duck liver, and we leave it again together with Armagnac and Oporto.
Once the alcohol has evaporated, we mix it with a mixing machine, and once it has the texture of a thick sauce, we add the heavy cream, salt, truffle and pepper.
We put to boil the pasta, and we serve it with the sauce we made.
Serve in a plate topped with parmesan cheese and truffle.

2 comentaris:

  1. Dear Cook,
    I would like to know what does it mean funghi! fongo? fingui? fiji? fugi? campi qui pugui?

    un petonas al nas! i una abraçada forta!

    ResponElimina
  2. Hola

    Funghi porcini és el nom del cep en anglès. Gràcies per la visita!

    ResponElimina