dimarts, 22 de març del 2011

PASTÍS DE TRUITES

Ingredients


Las quantitats d'aquesta recepta dependrà de la quantitat de pastisos de truita que volgueu fer. Jo les faig molt petites, com que són vàries truites, en sortirien 2 racions de cada pastís.

2 tomàquets ben madurs
150 gr de xampinyons
1 esbargínia ben petita
1 carbassó ben petit
1 patata petita
1/2 ceba
un grapat d'espinacs
paté d'oliva negra
6 o 8 ous
sal
pebre
2 anxoves

Preparació


Farem 6 truites: La primera la farem de tomaca, posem a coure els tomàquets tallats a trossos i sense pell, a la paella amb una mica d'oli, sal i una punteta de sucre. Quan estiguin al punt fem una truita amb 1 ou, i podem afegit una mica d'alfàbrega.


La segona truita la faren d'espinacs, també amb 1 ou, els espinacs els hi podeu donar un bull primer, o si son molt tendres fer la truita directament.

La tercera la farem amb carbassó, una mica de patata i una mica de ceba. Aquesta truita, es convenient fer-la de 2 ous, per la cuantitat de farcit.

La cuarta la farem baten un ou i afagin al batut un parell de cullerades de pasta d'oliva negre amb una anxova trinxada, en aquesta no hi poseu sal.

La cinquena la farem de xampinyons, una mica pasats primer per la paella amb un all.
Per últim la d'esbergínia, que haurem cuit prèviament amb una mica d'all, a poc a poc en una paella amb una mica d'oli.

Muntatge: Poseu per ordre o com més us agradi les truites unes a sobre les altres, però entre una i altra poseu-hi unes virutes de formatge curat o si ho preferiu d'un fomatge que fongui, tipus danès, en aquest últim cas és interessant posar el formatge amb les truites recent fetes perquè fongui.
Decoreu amb una mica de pebrot vermell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada