dimarts, 22 de febrer de 2011

ESBERGINIES FARCIDES

Ingredients


2 esberginies
1 ceba
4 cullerades de tomaca
1 copeta de vi blanc
1 culleradeta de café de pols de ceps
250gr de carn picada de porc
llet
mantega
2 cullerades de farina
formatge rallat
oli d'oliva
sal
pebre

Preparació


Escaldar les esberginies, escorrer-les , partir-les per la meitat i buidar-ne la polpa.
Picar la ceba i sofregir-la, quan estigui daurada tirar-hi el vi i deixar reduir. Afegir-hi el tomàquet i deixar
que es dori per tirar-hi la carn.
Quan la carn ja casi estigui i tirem la pols de ceps i l'esberginia, rectifiquem de sal i pebre i repartim per sobre la pell de les esberginies que hem buidat.
Preparem una beixamel amb la mantega, la farina i la llet, cubrim les esbarginies que ja tenim farcides amb la beixamel, li posem formatge rallat i gratinem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada