dimarts, 5 d’abril de 2011

ARRÒS AMB CEPS - RICE WITH FUNGHI PORCINI

Aquesta és una recpta de la meva amiga Maria Clara, i és francament bona. 


Ingredients


1 ceba gran
1 bon grapat de ceps deshidratats
2 tasses d'arròs
fumet de peix

Preparació


Picar la ceba i posar-la a coure en una cassola amb oli d'oliva.
Hidratar els ceps durant mitja hora.
Quan la ceba estigui daurada afegir els ceps, sofregir una mica tot junt i tirar-hi l'arròs, donar-li un parell de voltes i afegir el fumet i una mica de l'aigua de l`hidratació dels ceps . Rectificar de sal i servir.

-English version:

Ingredients:
-1 large onion
-a handful of funghi porcini
-2 cups of rice
-fish broth

Procedure:
Cut the onion in small parts. Put in a casserole with olive oil.
Hydrate the funghi porcini in a bowl with water for half an hour.
When the onion is golden, we add the funghi porcini, we leave it for a moment to cook, and we add the rice. We mix the rice with the onion and mushrooms, and we add the fish broth and the water of the funghi porcini. We salt it and it is ready to serve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada