dijous, 14 d’abril de 2011

TULIPES DE TRUITA D'OU D'OCA

Ingredients:


Per 1 tulipa:
1 ou d'oca
2 alls rendres
fulles d'enciam variades, de diferents colors
formatge Philadelphia per amanides
tomàques xerri
oli
sal

Per la vinagreta:
1 cullerada de vinagre de Mòdena
2 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de nata
una mica de ratlladura de llimona
sal
pebre

Preparació


Tallar els alls tendres i mesclar-los amb l'ou batut, posar sal i fer una truita plana i rodona, com una crep.
Ens cal posarla sobre un bol, en el mateix que la servirem, i hauria de penjar per les vores.
Posar les fulles d'enciam sobre la truita i el formatge tallat a trocets.
Dins d'un pot de vidre amb tapa i posem tots els ingredients de la salsa i la sacsegem com si fos una coctelera.
Amanim les fulles d'enciam amb la vinagreta i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada