dijous, 14 d’abril del 2011

CALDERETA DE CRANCS


Ingredients:


500gr de crancs vius
2 cebes
3 tomàquets madurs
1pebrot vermell petit
la mida de 6 plats de sopa d'aigua
4 grapadets d'arròs
oli d'oliva
sal
pebre

Preparació


Tallar la ceba i el pebrot en juliana, pelar els tomàquets i tallar-los.
En una cassola posem una mica d'oli d'oliva i tirem la ceba, quan estigui una mica toveta i afegim el pebrot, ho deixen coure una mica tot junt i afegim el tomàquet, quan comenci ha tenir un bonic color daurar y afegim els crancs, quan canvien de color i tirem l'aigua, la mida de 6 plats de sopa (que serà per 4 persones).
Passats 40 minuts ho retirem del foc, treiem tots els crancs i els triturem i colem, per una altre banda triturem el brou amb el sofregit i el colem, ajuntem tot i ho tornem al foc. Quan bulli tirem l'arròs i servim.
El brou ha de tenir una consistència espessa, quasi de crema i amb molt poc arròs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada