dijous, 14 d’abril de 2011

FIDEUA

Ingredients


Fideus del nº1
fumet de peix ben concentrat (cap de rap, peix de roca, crancs, galeres)
gambes
alls
oli d'oliva

Preparació


En una paella amb una mica d'oli fregim les gambes i les retirem.
Posem 3 o 4 alls sencers, els daurem una mica i tirem els fideus, una tassa per persona, i el fregim fins que estiguin ben rossos. Retirem els alls i anem afegint el fumet, que tindrem calentat prèviament, i així l'afegim poc a poc fins que els fideus estiguin cuits.
Un moment abans de retirar-los del foc afegim les gambes pelades, només per que s'escalfin.
La fideuà s'acoctuma acabar de coure al forn, però jo no ho faig, personalment m'agrada més així.

Es pot servir amb allioli, pero si el fumet es ben concentrat es una llàstima per que mata el gust del peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada