dimecres, 27 d’abril de 2011

GREIXONERA DE COCO - COCONUT PUDDING



Ingredients:
4 ous
400ml de llet de coco
70 gr de sucre
una ensaïmada i mitja
70 gr de coco rallat sec
cireres deshidratades
caramel líquid per al motlle

Preparació:
En un bol batre els ous, amb la llet i el sucre. Afegir-hi l'ensaïmada a trossets esmicolada, el coco i les cireres. Remenar bé, posar en un motlle prèviament untat amb caramel líquid i el coiem al bany maria al forn tapat amb paper d'alumini.

-English version:

Ingredients:

4 eggs
400ml coconut milk
70 gr sugar
one and a half brioiches
70 gr dried coconut
dried cherries
liquid caramel for the mould

Procedure:
In a bowl, whisk the eggs with milk and sugar. Add the brioiches in small pieces, coconut and the cherries. Mix well and put in a mould previously ointed with liquid caramel. We cook it at bain-marie in the oven at 180ºC and covered with foil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada