dimarts, 5 d’abril del 2011

PASTIS DE MADUIXES



Ingredients:
250gr de maduixes
melmelada de maduixa
500gr de nata
3 ous
70gr de sucre
70gr de farina
4 fulles de gelatina

Preparació:


Netejar les maduixes, tallar-les per la meitat.

Pel pa de pessic:
Fer el pa de pessic dins un motlle desmuntable. Blanquegem els rovells d'ou amb el sucre i afegim a poc a poc la farina tamissada. Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la preparació anterior. Posar-ho al forn a coure 180ºc uns quinze o vint minuts.


Per la mousse:
Afegim les 4 fulles de gelatina a unes quantes cullerades de melmelada que tindrem una mica tèbia.
Muntem la nata. Incorporem la barreja de melmelada i gelatina i anem incorporant melmelada al nostre gust.
Col·loquem la mousse sobre el pa de pessic i el decorem amb les maduixes, i les pintem amb melmelada dil·luida o almíbar.
El desem a la nevera. Servir fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada