diumenge, 24 d’abril de 2011

CLAFOUTIS DE VERDURETES - VEGETABLE CLAFOUTIS


Ingredients


1 albergínia
1 carbassó
2 porros
8 xampinyons
8 tomàquets xerri
100gr de formatge cheddar
4 ous
4 cullerades de farina
200ml de nata líquida
sal

Preparació


Tallar totes les verdures i "ofegar-les", a la paella amb una mica d'oli.
Primer posem el porro i després tota la resta, sense necessitat que quedin gaire cuites.
En un bol posem els 4 ous, les 4 cullerades de farina, la nata, sal i pebre i ho batem tot junt. Hi afegim les verdures colades, afegim el formatge ratllat gruixut, ho barrejem, ho posem en un motlle i finalment ho introduïm al forn a 180º.


Clafoutis: És un pastís típic de la cuina occitana i en la seva versió més tradicional guarnida amb cireres. La consistència del pastís sol ser d'una quiche sense base.

---------English version:

Ingredients:

1 eggplant
1 zuchinni
2 leek
8 mushrooms
8 cherry tomatoes
100gr cheddar cheese
4 eggs
4 flour spoonfuls
200ml heavy cream
salt

Procedure:
Cut the vegetables and drown in a pan with a little bit of oil. 
First we put the leek and the rest of the vegetables, without cooking them much. 
In a bowl, we put 4 eggs, 4 flour spoonfuls, heavy cream, salt, pepper and we mix them together. We add the vegetables, we add the cheese, we mix them well. We put it in a mould and we introduce it in the oven at 180ºC, until it is cooked. 

Clafoutis: It is a typical occitan tart. in the most traditional version it is sweet and decorated with cherries. the texture of the tart is similar to a quiche without base.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada